Zelf ben ik (nog) geen hardloper, maar ik heb wel een leuke tip voor de lezers die wel graag een stuk rennen. Op 7 juni organiseert Nike ‘We Own The Night’ (WOTN) – de ultieme after-dark 10km run met een parcours dwars door de hoofdstad waarbij Amsterdamse landmarks niet worden overgeslagen.

Het eerste dat Nike alvast mag verklappen is dat de route langs de Amsterdamse grachten zal gaan. In de komende weken zal Nike steeds een deel van de spannende Amsterdam-by-night route onthullen.

Nike+Run coach
Uiteraard sta jij er niet alleen voor. Vanaf 12 april begint het 8 weken durende trainingsprogramma met de Nike+Run coach. Nike nodigt alle deelnemers uit zich aan te melden bij de Nike+Run coach via de Nike+Running app. Via de app krijg je op 12 april een melding binnen dat het 8-weekse trainingsprogramma van start gaat. Voor die tijd is het goed om je alvast op te warmen met gebruik van de Nike+ app voor de korte runs. Start running en deel je training met #weownthenight.

Schrijf je hier in voor Nike We Own The Night Run. Blijf up-to-date via de Nike Facebook pagina en kijk voor meer informatie op www.nike.com.