Mijn Gezonde Leven draait natuurlijk niet alleen om mijn verhaal. Als ik interessante berichten zie met betrekking tot sport, voeding en andere aspecten die bij een gezonde levensstijl horen dan deel ik die ook. Zo heb ik net OneFit ontdekt. Wat ben ik jaloers op de lezers uit Amsterdam. Met de OneFit maandkaart kun je namelijk overal sporten in Amsterdam.

Zo omschrijven Serge Brabander en Camille Richardson hun concept zelf: “OneFit heeft in Amsterdam een maandkaart geïntroduceerd die direct toegang geeft tot 51 bekende centra voor fitness, yoga, bootcamp, dans, wellness, crossfit en pilates. Een lidmaatschap is hierbij niet nodig. Sporters kunnen alles online regelen van aanmelding tot het reserveren van groepslessen. Wekelijks zijn er zo’n 2.000 verschillende groepslessen waaruit gekozen kan worden. Bij de meeste clubs kan men ook met de OneFit card binnenlopen voor een vrije training. In tegenstelling tot de bekende jaarcontracten van fitnesscentra kan deze maandkaart op ieder moment aan- en uitgezet worden.”

Het lijkt inderdaad op de online videodienst Netflix. Als gebruiker krijg je een ruime keuze voor een vaste maandprijs. Op dit moment is OneFit alleen actief in Amsterdam, maar in de loop van het jaar wordt het concept ook in andere steden geïntroduceerd.

www.onefit.nl