Vandaag mag ik 31 kaarsjes uitblazen. Een verjaardag blijft natuurlijk altijd iets speciaals, maar dit jaar vier ik ‘m niet. Of althans, ik verplaats ‘m naar de zomer. Waarom? Dat beschreef ik al in mijn tip op BlogQueen.nl. Waar ik andere jaren dan nog wel eens een gebakje haalde voor mij en Michiel, sla ik dat dit jaar over. Een verjaardag zonder taart dus. En weet je: ik mis het niet eens.

Nu moet ik ook zeggen dat het makkelijk is om er niet aan te denken, want ik ben vandaag ontzettend druk met mijn werk. Daarnaast staat er zoals gebruikelijk ook nog een training op het programma. Jarig of niet; ik ga gewoon naar de sportschool. Omdat we vooraf al boodschappen hebben gedaan, hoef ik ook de supermarkt niet in. Dan kunnen de gebakjes me ook niet schreeuwend aankijken ‘pak mij, pak mij’.

Dat stukje taart komt van de zomer wel. Dan kies ik gewoon voor een gezonde variant. Al moet ik daar dan wel even tijd voor uit trekken, want al die speciale ingrediënten hebben ze natuurlijk niet bij de supermarkt om de hoek.