Mymuesli heeft drie gezonde variaties gelanceerd. Zo maken ze het iedereen met het goede voornemen om gezond(er) en fit(ter) te leven wel heel makkelijk. Zelf heb ik ook al verscheidene keren voor het muesli-schap gestaan in de supermarkt. Welke variant past nu in een uitgebalanceerd ontbijt. Gelukkig hoef je daar nu niet meer de deur voor uit en kun je Matcha-Muesli, Figuurfit-Muesli en 40%-Protein-Muesli gewoon online bestellen.

  • Matcha-Muesli: groene thee fijngemalen tot poeder samen met pistachenoten, frisse stukjes appel, zoete abrikozen en naar keuze met wat melk of yoghurt.
  • Figuurfit-Muesli: deze lactose vrije muesli bevat volladen, zonnebloempitten en boordevol fruit als banaan, granaatappel, vijgen, aardbeien en zwarte bessen. combineer ‘m met plantaardige yoghurt of melk op basis van soja of amandelen.
  • 40% Proteïne-Muesli: deze low-carb muesli bestaat uit SOCAS protein-flakes, die uit sojabonen zijn gemaakt. Verder met chipzaden, zoete appelstukjes, lekkere abrikozen, granaatappelzaden en amandelen. Combineert het beste met yoghurt of magere kwark, maar ook geschikt als topping op een salade of in een powershake.

Waarom juist deze variaties?

  • Matcha-Muesli: groene thee staat bekend om zijn gezonde eigenschappen: zo bevat het een hoog gehalte antioxidanten die zorgen voor een goede stofwisseling, heeft het een ontgiftende werking op het lichaam en verbeteren de vele vitamines het immuunsysteem. Daarnaast heeft het een rustgevende werking, verhoogt het je concentratie en geheugen én verbetert het je energieniveau.
  • Figuurfit-Muesli: dit is de ideale muesli voor een bewuste en evenwichtige start van de dag. Je hoeft je geen zorgen te maken over het feit dat je snel honger zal krijgen. Dankzij de vlozaden – die rijk zijn aan voedingsvezels en onder invloed van vocht tot wel 50 keer hun grootte in omvang toenemen – heb je langer het gevoel dat je vol zit en minder behoefte om te snacken.
  • 40% Proteïne-Muesli: Geen gezonde leefstijl zonder actief bewegen. Proteïnen en eiwitten vormen hierbij een belangrijke basis en ondersteunen bij spieropbouw. Deze 40% Proteïne-Muesli heeft een zeer hoog proteïnegehalte, slechts 15% koolhydraten, bevat geen toegevoegde suikers en is dankzij de plantaardige eiwitten ook geschikt voor veganisten.

Prijs en verkrijgbaarheid
De drie nieuwe smaken zijn verkrijgbaar via www.mymuesli.nl.

  • Matcha-Muesli 575 gram – €8,90
  • Figuurfit-Muesli 575 gram – €7,90
  • 40% Proteïne-Muesli 575 gram – €14,90